-Exemplu cautare medicament

– Categoria de asigurat: Pensionar cu pensie mai mare de 700 de lei
– Medicamentul ROSUVASTATINA TEVA 20 mg

Pasul 1

Alegeti categoria de asigurat. Dati un click in cerculetul din dreptul categoriei dumneavoastra de asigurat. De exemplu daca sunteti pensionar cu pensie mai mare de 990 de lei dati dati click in primul cerculet de sus asa cum e in imaginea de mai jos. Daca sunteti pensionar cu pensie mai mica de 700 de lei dati un click in cerculetul al treilea de sus in jos. Apoi asteptati putin pana se afiseaza Pasul 2

Pasul 2

In dreptunghiul din stanga introduceti primele trei litere din numele medicamentului pe care vreti sa-l verificati. In acest exemplu se face cautarea pentru medicamentul ROSUVASTATINA TEVA 20mg. In casuta s-au introdus primele trei litere dindenumirea comerciala a medicamentului adica ROS si in partea de jos a aparut o lista cu toate medicamentele compensate care incep cu aceste trei litere. Alegeti din lista medicamentul pe care vrei sa-l verificati.

Daca dumneavoastra vreti sa verificati medicamentul ENALAPRIL introduceti in casuta ENA si alegeti din lista care apare in partea de jos ENALAPRIL de concentratia care va intereseaza.
Si asteptati putin pana se afiseaza Pasul 3

Pasul3

A aparut un tabel cu toate echivalentele si preturile medicamentului cautat. In cazul acesta ROSUVASTATINA TEVA 20mg. Medicamentele sunt ordonate in functie de pret. Cel mai ieftin este in partea de sus si cel mai scump in partea de jos. Pretul incercuit este pe cutia de 30 de comprimate.

Daca vreti sa va afiseze preturile pe alt numar de bucati introduceti in dreapta sus in tabel numarul de bucati. In acest caz am vrut sa vad pretul pentru 60 de bucati.

Inapoi la CAUTARE MEDICAMENTE