OXYBRAL 30 mg prospect pret compensat

Saitul care te invata cum sa nu te lasi jecmanit in farmacie, pret compensat, necompensat, pret de referinta, echivalentele medicamentului, prospect …OXYBRAL SR 30mg – prospect

Avertisment!
OXYBRAL SR 30mg capsule elib. prel. este un medicament.
Folositi OXYBRAL SR 30mg capsule elib. prel. doar daca v-a fost prescris de un medic.OXYBRAL 30mg

Prezentare farmaceutica:
Capsule continand vincamina 30mg in granule cu disociere lenta continua (cutii cu 10, 20 sau 60 buc.).

Actiune terapeutica:
Oxybral SR, in comparatie cu alte preparate care sunt sintetice, este mai sigur, mai ales in tratamentele de lunga durata.

Oxybral creste fluxul sanguin cerebral prin vasodilatatie selectiva a vaselor sanguine cerebrale. Favorizeaza metabolismul cerebral prin cresterea degradarii oxidative a glucozei si a utilizarii acesteia de catre celulele nervoase, ceea ce conduce la o crestere a activitatii generale. Favorizeaza transportul oxigenului in celula nervoasa. Amelioreaza si normalizeaza microcirculatia cerebrala. Scade si egalizeaza rezistentele hemodinamice ale patului vascular cerebral. Prin toate aceste proprietati se amelioreaza sau se refac circulatia si/sau functiile cerebrale.

Indicatii:
Capsulele de Oxybral SR sunt utilizate pentru cresterea fluxului sanguin cerebral si, prin aceasta, pentru ameliorarea, reglarea si mentinerea tuturor functiilor cerebrale, fizice sau intelectuale, sau a altor functii fiziologice. Tulburari cerebrale: modificari legate de varsta; afectari vasculare cerebrale; scaderea activitatii centrilor nervosi prin modificari trofice, ca de ex. ischemie cerebrala, ateroscleroza, diabet zaharat; sechele ale traumatismelor cerebrale sau craniene; dupa accidentele cerebrale acute, ca de ex. posttraumatic, postapoplectic, in encefalopatia hipertensiva. Tulburari vasculare in aria optica: retinopatie; embolia arterei centroretiniene. Migrena: cefalee; vertij. Tulburari de auz din cauza vasculara sau toxica: surditate de perceptie sau de transmisie; tulburari de echilibru de origine labirintica. Tulburari emotionale acompaniate de iritabilitate sau anxietate. Tulburari de concentrare privind: memoria, comportamentul, somnul, vorbirea; orientarea temporo- spatiala. Simptome psihice si/sau neurologice de ex. afazia.

Mod de administrare:
Se administreaza o capsula de doua ori pe zi, sau dupa sfatul medicului.

Contraindicatii:
Oxybral este contraindicat doar in neoplasmul cerebral. Nu este dovedit a fi contraindicat in sarcina.

Important!
Acesta este un prospect informativ al medicamentului OXYBRAL SR 30mg capsule elib. prel.
Nu folositi informatiile din prospect in scopul diagnosticarii sau tratarii cu OXYBRAL SR 30mg capsule elib. prel. a unei probleme de sanatate.OXYBRAL SR 30mg – detalii si pret

DCI medicament: VINCAMINUM
Forma farmaceutica: caps. elib. prel.
Cantitate/ambalaj: 10 caps. elib. prel.
Doza (concentratia): 30mg
Forma de prezentare: CUTIE X 1 BLIST. AL/PVC-PVDC X 10 CAPS. CU ELIB. PREL.
Firma: GLAXOSMITHKLINE (GSK) SRL
Tara: Romania
Cod ATC: C04AX07
Cod CIM: W06109001
VEZI
pretul medicamentului
si al echivalentelor

Atentionare!
OXYBRAL SR 30mg capsule elib. prel. este un medicament.
Folositi OXYBRAL SR 30mg capsule elib. prel. doar la indicatia medicului.
Prospectul din aceasta pagina este un prospect informativ al medicamentului OXYBRAL SR 30mg capsule elib. prel.
Nu folositi informatiile din prospect in scopul tratarii cu OXYBRAL SR 30mg capsule elib. prel. a unei probleme de sanatate.

Index medicamente