-Ce fac dupa ce ma intorc cu medicamentele de la farmacie?

Verifici pe www.medicamentecompensate.ro daca ai primit ceea ce ai platit.

In listele cu medicamente compensate sunt multe medicamente care au denumiri identice sau asemanatoare.

Exemplu:

In lista sunt trei medicamente care se numesc BISOGAMMA 5. Toate sunt produse de aceeasi firma dar au preturi diferite in functie de numarul de bucati din cutie.

In lista se gasesc medicamentele CONCOR 5mg la pretul de 0,543 lei pe comprimat si CONCOR COR 5mg la pretul de 0,742 lei pe comprimat.

Verifica daca ai primit ce ai platit.

In cazul in care ai constatat vreo neregula intoarce-te la farmacie si cere-i farmacistului explicatii.

Intrebarea urmatoare: Cum descifrez bonul de la farmacie?

Inapoi la CAUTARE MEDICAMENTE

Un comentariu

  • ovidiu a spus:

    Dupa ce am parcurs site-ul vostru, am constatat ca dupa vre-o cinci ani de boala cronica am fost un “aristocrat” al medicamentelor, le-am “ciugulit ” pe cele mai scumpe dar ce mai conteaza ; sunt sanatos …tun, ei hai flinta, ca sa nu exagerez.Comenteaza


9 − 7 =

Medicamentecompensate.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe acest site. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza. Medicamentecompensate.ro nu isi asuma vreo raspundere legala si medicala pentru textele publicate pe acest site si nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele probleme ce pot aparea din folosirea de catre utilizatori a informatiilor de pe acest site.